Актерот Жарко Спасовски се ожени (фото)

Петар Печков

Осумгодишната врска минатиот викенд, на  9-ти септември велешкиот актер Жарко Спасовски ја круниса и  стапи во брак со неговата девојка  Камелија Спасовска.

Тие беа во врска цели 8 години, која  ја крунисаа со венчавка во црквата Св. Богородица. 

Жарко е актер во велешки театар додека Камелија работи во финансии во велешка Маслодајна. 

Свадбената веселба на која беа и  колегите на Жаре,  актерите од театар  a за одлична забава и доброто расположение се погрижи ,,Тајфата,, и Димитар Андонов.

Венчаницата на Камелија беше креација на Александра Крнинова а реализација на Бога. Жарко беше облечен во модел на Тивес мода.

Благодарност за фотографиите кои се на студио Тулип вединг и ги отстапи за читателите  на ТрМр.

loading...

Поврзани »

loading...

ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Советот на Општина Велес на седницата одржана на ден 27.11.2017 година, донесе
ОДЛУКА ЗА ДОНЕСУВАЊЕ ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Конкурс за стипендирање на талентирани ученици и студенти за учебната 2017/2018 година

Во согласност со Програмата на Комисијата за стипендирање на талентирани ученици и студенти на Советот на Општина Велес 25-5299/3. Комисијата за стипендирање на талентирани ученици и студенти на Советот на Општина Велес на ден 13.12..2017 година, распишува К О Н К У Р С

Macedonian butterfly

Македонска пеперутка (Филигран од хартија) Уникатна врамена слика со македонски мотив. http://anicasoleva.com/Handmade/Product/macedonian-butterfly-paper-filigree-framed-picture

Posted by Anica Soleva - Уникатни подароци од хартија on Sunday, January 8, 2017

Дежурство на аптеките (ДЕКЕМВРИ)

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com