Во Градско е отворен Хостел ,,Ж,, (фото)

Петар Печков

Од неодамна, од Иванден 7-ми јули во населба Градско е отворен првиот Хостел во пошироката велешка околија ,,Ж,,. Тој е лоциран во центарот на населбата и има капацитет од 20 гости, во шест соби. Сите имаат санитарен јазол. Отворен е 24 часа на ден а цел се транзитните туристи кои се на минување низ Македонија, на пропатување за Грција или Србија.   Хостелот ,,Ж,, е сопственост и инвестиција на семејството Тасовски.

За сите гости организираме  бесплатна посета на археолошкиот локалитет ,,Стоби,, езерото Подлес или до винарија Стоби. Се со цел да го искористат слободното време и да имаат пријатен престој и да одморат на минување низ Македонија - кажаа сопствениците. 

Хостелот ,,Ж,, е единствениот во поширокиот велешки регион, вклучувајќи ги општините Велес, Чашка, Градско и Лозово.

loading...

Поврзани »

loading...


АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали е потребно забрана за користење на мобилни на наставата во училиштата?

  • да
  • не
Резултати