В.Д. директори во Економска и ОУ Васил Главинов

Петар Печков

Две образовни институции во Велес добија  вршители на должност.

За  Економското ,,Јовче Тесличков,, за в.д.  директор е именувана Оливера Коцевска професор по економски предмети.

Во ОУ Васил Главинов за в.д.  директор е именуван Сашко Чоков професор по одделенска настава.

Тие ќе бидат на овие позициии во следниот период од шест месеци до распишувањето и избор на директор по пат на конкурс.

Градоначалникот  на Општина Велес, Аце Коцевски чиј избор се директорите, потенцира дека не е во никакво средство со директорката на Економското Оливера Коцевска и нема никаков конфликт на интереси.

loading...

Поврзани »

loading...


АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

  • да, за нив секогаш имам време
  • имам многу обврски, тешко се наоѓа
Резултати