Програма за Питијадата 2017-та

Петар Печков

ПРВА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР  06.10.2017 год. – петок
17:00 – 18:00 ОЈУДГ „Димче Мирчев“, БС „Анабела“ и БС „Црни Мачиња“
18:00 – Свечено отворање
18:30 – 19:00 Оркестар „Александрија“
19:00 – 19:30 Група Стакато
19:30 – 20:30 Чалгија Саунд Систем
20:30 – 21:30 Коктел Бенд и Мими Јовановска
22:30 – 23:30 Анастасија Петреска
23:30 – 01:00 Џамбо Агушев и оркестар  Агушеви

ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР  07.10.2017 год. – сабота
18:00 – Сечење пита
18:30 – 19:00 Connective Бенд
19:00 – 19:30 Карамба Бенд
19:30 – 20:30 Група Виртус
20:30 – 22:00 ДНК
22:00 – 01:00 Здравко Чолиќ

ТРЕТА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР  08.10.2017 год. – недела
17:00 – 17:30 RNB Neighbors
17:30 – 18:00 Cyclone
18:00 – 18:30 Сифоник
18:30 – 19:00 Чикс
19:00 – 20:00 Група Соната
20:00 – 21:30 Тамара Тодевска
21:30 – 23:00 Суперхикс
23:00 – 01:00 Рибља Чорба

loading...

Поврзани »

loading...

Ронтис вработува оператори во производство

Швајцарската мултинационална компанија активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала РОНТИС, заради зголемување на својот постоечки капацитет во фабриката во Велес, има потреба да вработи:

30 (триесет) Оператори во производствоАКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

2018-та е зад нас. Како ќе ја помните?

  • како и секоја друга
  • имаше и убави и лоши моменти
  • ми донесе многу радости и убави мигови
  • што поскоро да ја заборавам
  • постар сум за една година
Резултати