На што ќе се греете оваа зима?

54%
144 гласови
на струја(печка, инвертор)
22%
59 гласови
на дрва
10%
27 гласови
на пелети, брикети
6%
17 гласови
на дрва
5%
15 гласови
јаглен

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати