50 слободни места за бруцоши на Технолошко - Техничкиот факултет од Велес

Четири дена децата ученици учеа како да напишат книга, преку проектот „Лето во библиотека“

Документ за решавање на проблемот со наставата за ученците Албанци во ОУ Тодор Јанев во Чашка, нема во Министерството за образование

Андреј Петровски од Градско со второ место на републичкиот натпревар за библиотекарство

Во Економско училиште се образуваат економски образовни профили, а познато е колку е важна и значајна економијата за секоја држава - вели директорот Трајковски

Професорката Хаџиева, добитник на Општинската награда за просветен работник, реагира дека се заборави на воспитниот процес кај учениците

Признанија за Петрова, Николовска и Хаџиева за просветни работници во 2024 (фото)

Доделени дипломите на 40 завршени студeнти на Технолошко-технички факултет- Велес, дел од нив магистри

На отворениот ден на Гимназијата се најави почетокот на настава на билингвална паралелка, на македонски и англиски јазик

„Да создадеме заедно иднина“, отворен ден во „Коле Неделковски“

ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС РАСПИША ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА 50 ПОРОТНИЦИ

Основен суд Велес, врз основа на чл.38 ст.3, чл.42 и чл.43 од Законот за судовите и Одлуката бр.02-2158/1 од 10.12.2015 година на Судски совет на Република Северна Македонија (Сл.весник на РСМ бр.219/15 од 14.12.2015 година), а во врска со потребата од избор на судии поротници поради истек на мандатот, на ден 12.07.2024 година, го објавува следниот:

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали ја пиете водата од природните чешми и бунари?

  • да
  • не
  • како кога
Резултати