Последниот ден од октомври- недела, започнува зимското сметање на времето

Промовирано лесно оклопно возило на тркала, кое од следната година ќе го користи АРМ (фото)

СИТРОЕН Ц4 избран за автомобил на годинат во Македонија

Отворена лабараторија за развој на нови производи, при Техничко-технолошки факултет во Велес (фото)

Мусала Софт ја носи софтверската индустрија во Велес

При поставување на подземна инсталација започна да се наплатува едно евро од еден метар

Лани собрани 230 тонери како отпад, што е премалку од тоа што се користи во институциите

Архитект Ѓоко Радовановиќ добитник на наградата за животно дело „Андреја Дамјанов“

Во 2020-та 3,8 милиони читања на текстови на ТрМр

Поставени нови сообраќајни знаци, дел од нив опасност по минувачите

ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ГРОБНИ МЕСТА ПРЕСЕЛЕНО ВО ЗГРАДАТА НА ЈКП ДЕРВЕН

Ги известуваме граѓаните дека Одделението за гробишта е преместено од канцелариите на Сектор Комунална хигиена (кај Вардарска епархија) во Управната зграда на ЈКП Дервен (на влезот од Градскиот парк). Контакт телефонски број за ова одделение е 043 231 011, локал 189, така што за сите прашања поврзани со гробни места обратете се горенаведениот број или во Управната зграда на ЈКП Дервен, соба бр. 19.

Квалитет на воздухот во Велес

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали во Македонија треба да остане летно и зимско сметање на времето?

  • да
  • не
Резултати