Советниците бараат локалната власт да постави пет мониторинг станици за квалитетот на воздухот

Велешка Крзнара ја пушти во работа пречистителната станица

Сопственикот на депонијата со згура, ја доби ,,Б,, еколошката дозвола, транспортот ќе започне до крајот на годината

Сто илјади евра глоба за Маслодајна, за пожарот во силосот каде изгореа 400 тони пелети сончоглед

ВМРО-ДПМНЕ реагира на загадувањето во Велес

И велешани имаат за фрлање мебел, не само тие од Зајас во река

Самозапалување на пелетите и техничката неисправност на сондата во силосот е причина за пожарот во Маслодајна

Био разградлив отпад од винската индустрија неповратно се фрла на депонии

Триесетина велешки семејства ќе добијат субвенционирани енергетски ефикасни тела

И натаму бреговите и реката Вардар, служат за фрлање на смет

Општина Велес објавува

ЈАВЕН ПОВИК
за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на територија на Општина Велес за набавка енергетски ефикасно грејно тело за 2019 година

Детали

Ронтис вработува техничар во оддел за одржување

Швајцарска мултинационална компанија активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала заради зголемување на својот постоечки капацитет има потреба да вработи:
Техничар во оддел за одржување

Ронтис вработува 20 оператори во производство

Швајцарската мултинационална компанија активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала РОНТИС, заради зголемување на својот постоечки капацитет во фабриката во Велес, има потреба да вработи:
20 (дваесет) Оператори во производство

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

  • Дадоа максимум
  • можеа повеќе
  • за прв пат учество, одлични беа
  • запоставени, а не направија горди
Резултати