...

Пред еден век Велес ја добил првата книжарница, на Лазар Смилев

...

Црн биланс на патиштата во велешко во јули, шестмина загинати

...

На Прличко му го вратија идентитетот

...

За дупките на автопат, не е виновен ниту директорот ниту ЈП Македонија пат

...

Павлина Кошевац од Радовиш со прва награда од ,,Велешки книжевни средби,,

...

Велешани масовно се одѕваа за донирање материјална помош

...

250 велешани доброволци на помош во Скопјe

...

Проценка на Статистика, Општина Велес има 54.546 жители

Светот низ слики 14.08 - 21.08

Светот низ слики 08.08 - 13.08

Средства за проекти од Општинскиот буџет за граѓанските здруженија

Што можам да работам со диплома за осигурување

Музеј на сладоледот во Њујорк

3,5 години затвор за тешка кражба

Изложба на четири млади сликарки во Велес (фото)

Мотористите од ,,Носачи на крстот,, со помош за настраданите


Подготвка на нацрт-програмите за активностите на Општина Велес во 2017 година
Повик за граѓанските организации да аплицираат со проекти за средства од Општинскиот Буџет

Дежурство на аптеките во Велес за месец август
Дежурство на аптеките во Велес за месец август

Контакт: тел. 071 398 369, 071 390 738 akreditiv14@gmail.comРЕЧНИК

АНКЕТА »

Каде одмаравте летово?

 • дома пред тв со ер кондишн
 • на работа
 • на Бабуна
 • во дворот или на тераса
 • преку викенд одам до Грција
 • на некој од базените во градов
 • одам до Папрадиште, Чеплес
 • на езеро Младост
 • до Охридско
 • до Преспанско
 • до Дојранско
 • седам по кафиќите
 • на Јадран
 • на Црно море
 • до Албанија
 • до Егеј
Резултати

Температурата измерена во Велес

22.4 °C

(25.08.2016 19:00 )