Уапсен жител на Чашка, кој превезувал огревно дрво без документација

Сашо Мошев, нов директор на Вардарски плански регион

Сообраќајка кај клучката за Градско, тешко повредена жена -возач на автомобил

Жител на Горно Јаболчиште починал по пад од потпорен ѕид

На автопат близу Велес уапсен неготинец, кој украл возило во Скопје

Излета камион кај Гевгелија, повредени се 24 мигранти, двајца се хоспитализирани

На јавните чешми се поставуваат современи славини, ама првата веднаш е украдена

Уапсени двајца малолетници од Скопје кои извршиле кражба и обид за кражба во Велес

Велешанец уапсен во кумановско, како превезува миграти

Иле Попов нов в.д директор на Гимназијата

АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА ГАБАРИТЕН ОТПАД ОД 15 ДО 19 АВГУСТ

Согласно Одлуката за постапување со комуналниот, комерцијалниот и другите видови неопасен отпад на територијата на Општина Велес, ЈКП Дервен како давател на услугата, должен е еднаш годишно. да организира акција за собирање на габаритен отпад од корисниците на услугата. Детали

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Каде го минувате слободното време за освежување летово, додека сте во Велес?

  • дома под климатизер
  • на езеро Младост
  • на базените од околните хотели
  • на Градски базен
  • на Бабуна
  • на Тополка
Резултати