Авионското прскање по втор пат годинава (фото)

Светот низ фотографија 12 -18.06

Светот низ фотографија 05 -11.06

Пороен дожд и Велес под вода (фото)

Светот низ слики 29.05 -04.06

Светот низ слики 22 -28.05

Бандерата падна, каблите по улица

Велес од Иванов врв, од високо

Светот низ слики 15 -21.05

Светот низ слики 08 -14.05


Дежурство на аптеките (ЈУНИ)

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Каква е Вашата куповна моќ (на домаќинствата)?

  • го туркам цел месец
  • едвај сврзувам ден со ден
  • имаме за плаќање на давачките и храната и толку
  • работам, а не можам да истуркам една седмица
  • одлична, има за се
  • лоша
Резултати