Велес под снег (фото)

Петар Печков

Велес снежно, на Св. Трифун и Валентиново.

Делови од градот под снежна покривка, на -4,5 степени измерени на пладне.

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати