Месноста Дворови доби спортски терени и детски забавен парк (видео)

Со настап на стенд ап артистот Бојан Велевски, вечерва започнува „Велешко лето“

Мики Секуловски, втор во музичкото шоу „Ѕвездите на гранд“

Незаборавно патување по „Чудесната вселена“ на децата од градинките (фото)

Повеќе од илјада мотористи два дена се забавуваа со рок концерти и пиво, на 13 мото бич парти на езеро Младост (фото)

Побарање на гласачите и трет митинг на Бојан и Марјан во Велес

Македонските пензионерки по 29 пат се дружеа на манифестацијата „Благцата на баба“ (фото и видео)

На барање на гласачите, Бојан и Марјан со втор митинг во Велес

Јулијана Павлова е Вешта жена на Велес за 2024 година

БОЈАН VS МАРЈАН ВО ИЗБОРНА ТРКА

ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС РАСПИША ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА 50 ПОРОТНИЦИ

Основен суд Велес, врз основа на чл.38 ст.3, чл.42 и чл.43 од Законот за судовите и Одлуката бр.02-2158/1 од 10.12.2015 година на Судски совет на Република Северна Македонија (Сл.весник на РСМ бр.219/15 од 14.12.2015 година), а во врска со потребата од избор на судии поротници поради истек на мандатот, на ден 12.07.2024 година, го објавува следниот:

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали ја пиете водата од природните чешми и бунари?

  • да
  • не
  • како кога
Резултати