Велешанецот Ѓелев ја промовираше книгата „Човекот без сенка“

Филмовите „Граѓанска војна“ и „Абигејл“ премиерно во 3Д киноверзум (видео)

Националниот џез оркестар со програмата под наслов „Џез лектира“ гостува во Велес

Петок вечер премиера на претставата „Паника“ на велешки театар

Јордан Ѓорчев подари дел од неговите дела изложени во Ликовниот салон во Велес, на велешка болница и болницата Јасеново

Светскиот хит филмот „Истерувачи на духови-смрзнато царство“, пред велешани (видео)

Народниот музеј од Велес работи со само петмина вработени

Дури четири премиери оваа седмица во 3Д киноверзум (видео)

Во месец април, две премиери на велешки театар - „Паника“ и „Мац, мац“

Лила Арсова ја промовираше нејзината осма книга, сите наменети за деца, „Детските мечти“

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати