Каков е Вашиот став по промената на времето на сметање, летно и зимско?

55%
68 гласови
треба да остане постојното летно
30%
38 гласови
потpебно да се менува, летно и змиско сметање
13%
17 гласови
треба да остане постојано зимско

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати