Кој ќе биде новиот светски првак во фудбал?

28%
44 гласови
Бразил
12%
20 гласови
Аргентина
11%
18 гласови
Шпанија
10%
16 гласови
Германија
8%
13 гласови
Франција
7%
12 гласови
некој друга репрезентација
5%
9 гласови
Португалија
5%
8 гласови
Белгија
4%
7 гласови
Англија
1%
3 гласови
Англија
1%
2 гласови
Белгија
1%
2 гласови
Холандија

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати