Од кој маркет пазарувате? (да имаат најмалку три продажни објекти во Велес или да се дел од ланец на продажни маркети во земјава)

31%
165 гласови
ОД СЕКАДЕ ПО НЕШТО
22%
119 гласови
КАМ
21%
111 гласови
ЖИТО МАРКЕТИ
9%
48 гласови
СТОКОМАК
8%
42 гласови
СУПЕР КИТ ГО
3%
20 гласови
КИПЕР
3%
18 гласови
АЛФА

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати