Како ќе ја помните годината зад нас, 2022?

26%
40 гласови
постар/а сум за една година
21%
33 гласови
што поскоро да ја заборавам
18%
29 гласови
имаше и убави и лоши работи
17%
27 гласови
ги помнам само убавите моменти
15%
24 гласови
како и секоја друга

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати