Колку сте задоволни од новите гумирани подлоги на железничките патни премини во Велес?

89%
165 гласови
да оваа новина е добра за возилата
10%
19 гласови
не сум задоволен

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати