Дали сте среќен човек?

43%
134 гласови
да
29%
91 гласови
зависи од денот
26%
83 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати