Дали се согласувате коцкарниците, обложувалниците, казината, да бидат оддалечени најмалку 500 метри од училиште?

78%
252 гласови
да
21%
67 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати