Дали сте го посетиле 3Д Киноверзум и гледале некој филм?

63%
80 гласови
не
36%
46 гласови
да

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати