Што те нервира во лето?

36%
84 гласови
звукот на моторите 24 часа секој ден
24%
55 гласови
високите температури
12%
29 гласови
што летото трае само три месеци
12%
28 гласови
мирисот на потта
7%
16 гласови
што нема таксисти, кога ти требаат
3%
9 гласови
што нема да одиш на одмор
3%
7 гласови
нема забава

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати