Каде го минавте летниот одмор?

26%
96 гласови
дома
26%
95 гласови
Грција
12%
45 гласови
на Охридско езеро
7%
26 гласови
Црна Гора
6%
23 гласови
Хрватска
6%
22 гласови
Албанија
3%
14 гласови
на планина
3%
14 гласови
Турција
3%
11 гласови
на Дојранско езеро
2%
9 гласови
на Преспанско езеро
1%
7 гласови
Бугарија

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати