Што е причина за сообраќајниот хаос во Велес?

38%
154 гласови
немање паркинг
28%
115 гласови
сообраќајнaта некултура
18%
75 гласови
и за најмала потреба се користи автомобил
14%
58 гласови
многуте автомобили

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати