Како ќе ја помните годината зад нас, 2023-та?

27%
52 гласови
имаше и убави и лоши работи
22%
43 гласови
што поскоро да ја заборавам
16%
32 гласови
ми донесе многу радости и убави мигови
15%
30 гласови
постар/а сум за една година
9%
19 гласови
како и секоја друга
7%
15 гласови
ги помнам само убавите моменти

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати