Дали е потребно да се палат коледарски огнови, кои сериозно ја зголемуваат загаденоста на водухот во градот, и влијаат врз здравјето на сите?

58%
94 гласови
да
41%
68 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати