Дали го делите ставот дека коцкарници, казина, обложувалници, треба да бидат најмалку 500 метри подалеку од најблиското училиште?

74%
249 гласови
да
25%
85 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати