Дали ги поддржувате најавените промени на Законот за пушење?

72%
168 гласови
не
20%
48 гласови
да
6%
15 гласови
не сум запознаен/а

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати