Каде за пречекот на Новата 2019-та година?

42%
53 гласови
дома пред телевизорот
31%
40 гласови
во друштво во домашна атмосфера
11%
14 гласови
во странство
8%
11 гласови
во ресторан, дискотека или кафуле
6%
8 гласови
во некој зимски центар

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати