Дали ќе излезете да гласате на претседателските избори?

61%
181 гласови
не
32%
95 гласови
да
6%
20 гласови
се уште не сум одлучил

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати