Дали попустите за „Црниот петок“ ги оправдаа очекувањата?

71%
61 гласови
не
18%
16 гласови
како каде
9%
8 гласови
да

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати