Каде за пречекот на Новата 2020-та година?

42%
64 гласови
дома пред телевизорот
23%
35 гласови
во друштво во домашна атмосфера
11%
17 гласови
во странство
9%
15 гласови
во Скопје на плоштад
7%
11 гласови
во ресторан, дискотека или кафуле
6%
10 гласови
на планина, во некој зимски центар

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати