Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

23%
53 гласови
што поскоро да ја заборавам
20%
47 гласови
имаше и убави и лоши работи
19%
45 гласови
како и секоја друга
19%
44 гласови
постар/а сум за една година
16%
38 гласови
ги помнам само убавите моменти

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати