Како го минувате времето дома во полицискиот час?

25%
71 гласови
гледам тв
25%
69 гласови
гледам серии на интернет
15%
43 гласови
читам книга
12%
35 гласови
играм игри, карти
10%
29 гласови
слушам музика
10%
29 гласови
разговарам на телефон

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати