Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

54%
213 гласови
не
29%
116 гласови
да во Македонија
15%
62 гласови
да во странство

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати