Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

54%
171 гласови
да
45%
143 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати