Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

78%
164 гласови
да
21%
45 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати