Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

57%
120 гласови
повторно воведување полициски час
23%
49 гласови
затворање на одредени градови, општини со голем број заразени лица
19%
40 гласови
зголемување на казните за не носење маска

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати