Дали би се согласиле да примите вакцина за заштита од ковид-19?

41%
140 гласови
не
38%
128 гласови
да
19%
66 гласови
уште не сум одлучил

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати