Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

62%
368 гласови
не
37%
225 гласови
да

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати