Каков е Вашиот став, по предлогот за легализација на дивоградбите во викенд населбата на Долна Бабуна?

88%
64 гласови
не, никако
11%
8 гласови
да, треба да се легализраат

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати