Кој ќе биде новиот Европски фудбалски првак?

48%
49 гласови
Италија
18%
19 гласови
Англија
11%
12 гласови
некоја друга репрезентација
8%
9 гласови
Белгија
7%
8 гласови
Франција
1%
2 гласови
Португалија
0%
1 глас
Холандија
0%
1 глас
Хрватска

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати