Дали се вакциниравте за заштита од ковид-19?

68%
24 гласови
да со двете дози
20%
7 гласови
нема да се вакцинирам
8%
3 гласови
да со пpва доза
2%
1 глас
планирам

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати