Дали сте за воведување на бесплатен автобуски превоз за рекреација на езеро „Младост” во летниот период?

80%
41 гласови
да
19%
10 гласови
не

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати