Ако се воведе бесплатниот автобуски превоз до езеро младост, би го користел/а:

50%
21 гласови
само во деновите сабота и недела
50%
21 гласови
во текот на целата седмица

Назад

Квалитет на воздухот во Велес

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали ќе гласате на локалните избори, закажани за 17-ти октомври?

  • да
  • не
  • уште не сум одлучил/а
Резултати