Дали ќе гласате на локалните избори, закажани за 17-ти октомври?

48%
96 гласови
да
38%
76 гласови
не
14%
28 гласови
уште не сум одлучил/а

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати