Дали Македонија еден ден ќе биде членка на ЕУ?

76%
136 гласови
не,нема да се случи
23%
41 гласови
да, но ќе мине време

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати