Дали со повисоките цени на кесињата за пазарење во маркетите, може да се зачува животната средина?

66%
108 гласови
не
33%
54 гласови
да

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати