Дали ги поддржувате штрајковите кои овој месец, парил, се случуваат секојдневно?

42%
58 гласови
да
34%
48 гласови
не
23%
32 гласови
зависи кој штрајкува

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати